AŠTRUS TUNO
akame, avokadas, jalapeno, kimchi, sezamas, shihimi pipirai
11
CALIFORNIA
snieginis krabas, avokadas, tobiko ikrai
16.5
EBI
tigrinė krevetė, avokadas, tobiko ikrai, unagi padažas
11.6
LAŠIŠOS IR KREVETĖS
12.7
lašiša, tigrinė krevetė, avokadas, svogūnu laiškai
DEGINTOS LAŠIŠOS
lašiša, wakame, teriyaki padažas
10.5
11
ESCOLAR
sviestažuvė, avokadas, svogūnu laiškai, tenkatsu, trumų ir yuzų padažas
MAKI
8 vnt. arba temaki 2 vnt.
TUNO YUZŲ
11.6
akame, yuzų koshu, avokadas, marinuoti svogūnai
AŠTRUS LAŠIŠOS
11
lašiša, agurkas, avokadas, aštrus padažas
GOMA IR KREVETĖS
salota, tigrinė krevetė, sudachi, sezamų padažas
11.6
KARŠTI MAKI
8 vnt.
KARŠTAS KRABO
16.5
snieginis krabas, avokadas, sūris, tobiko ikrai
KARŠTAS LAŠIŠOS
12.1
lašiša, avokadas, sūris, svogūnų laiškai, unagi padažas
KARŠTAS TEMPURA
13.8
lašiša, ITAME ungurys, avokadas, svogūnų laiškai, tobiko ikrai
VEGETARIŠKI / VEGANIŠKI MAKI
8 vnt. arba temaki 2 vnt.
KARŠTAS VEGANIŠKAS
11
agurkai, avokadas, shitake, chamlink padažas
VEGAN
10.5
tempuroje keptas tofu sūris, smidras, tenkatsu, chamlink padažas
GUNKAN
2 vnt.
AŠTRUS LAŠIŠOS
8.8
lašiša, aštrus padažas, shichimi pipirai
IKURA
11
lašišos ikrai, brandinta soja
TUNO
mėlynpelekis tunas, laiškinis svogūnas, wasabi brandinta soja
10.5
OTORO
11
mėlynpelekio tuno papilvė, brandinta soja
SNIEGINIO KRABO
snieginis krabas, kizami wasabi, tenkatsu, tobiko ikrai
11
NIGIRI
patiekiama su natūraliu imbieru, wasabi, brandinta soja (2 vnt.)
ESCOLAR
sviestažuvė, ponzu marinuoti svogūnai
7.7
SAKE
7.7
lašiša
AKAME
9.9
mėlynpelekis tunas
HAMACHI
9.9
japoninė seriolė, yuzu kosho
UNAGI
9.9
ITAMAE ungurys, sičuano pipirai
OTORO
13.2
wasabi, sashimi soja
SASHIMI
patiekiama su natūraliu imbieru, baltuoju ridiku, šefo marinuota lotuso šaknimi, brandinta soja (4 vnt.)
ESCOLAR
12.1
sviestažuvė
AKAME
13.2
mėlynpelekis tunas
SAKE
12.1
lašiša
HAMACHI
13.2
japoninė seriolė, yuzu kosho
OTORO
23.1
tuno papilvė, granuliuota soja
SRIUBOS
MISO
5
tofu, wakame, svogūnų laiškai
MISO SU GRYBAIS
5.5
wakame, egzotiniai grybai, svogūnų laiškai
MISO SU LAŠIŠA
6.1
wakame, lašiša, svogūnų laiškai
UŽKANDŽIAI
EDAMAME
5
garuose virtos sojos pupelės
AŠTRIOS EDAMAME
6.1
garuose virtos sojos pupelės, aštrus padažas
TIGRINĖS KREVETĖS TEMPUROJE
tempuroje keptos tigrinės krevetės, kimchi padažas
10.5
TRAŠKŪS KALMARAI
9.4
žalios citrinos lapai, čili pipirai, kimchi padažas
WAKAME SALOTOS
7.7
TUNO TARTAR
15.4
mango ir yuzu putėsis, shiso padažas, ryžių traškutis
agurkas, jelapeno padažas
HAMACHI TATAKI
14.3
japoninė seriolė, imbieras, trumai, yuzu
AKAME TATAKI
14.3
tunas, aji amarillo, sepijų rašalo tempura, svogūnų laiškai
DESERTAI
MOCHI LEDAI
3.3
PHILADELPHIA
10.5
deginta lašiša, sūris, salotos, tenkatsu, unagi padažas
TRAŠKUS LAŠIŠOS
marinuota lašiša, tenkatsu, sūrio traškutis, unagi padažas
10.5
TRAŠKUS TUNO
11
smulkintas akame, tenkatsu, sūrio traškutis, unagi padažas
MINKŠTAKIAUČIO KRABO
14.3
minkštakiautis krabas, marinuotas moliūgas, tobiko, kimchi sezamas
HAMACHI
14.9
japoninė seriolė, tenkatsu, yuzu kosho, shiso padažas
AKAME OTORO
18.7
tunas, tuno papilvė, wasabi, shiso lapas, svogūnų laiškai, sashimi soja
UNAGI
18.7
ungurys, shiso padažas, foegra, sezamas, hondashi