AŠTRUS TUNO

akame, avokadas, jalapeno, kimchi, sezamas, shihimi pipirai

11
CALIFORNIA

snieginis krabas, avokadas, tobiko ikrai

16.5
EBI

tigrinė krevetė, avokadas, tobiko ikrai, unagi padažas

11.6
LAŠIŠOS IR KREVETĖS
12.7

lašiša, tigrinė krevetė, avokadas, svogūnu laiškai

DEGINTOS LAŠIŠOS

lašiša, wakame, teriyaki padažas

10.5
11
ESCOLAR

sviestažuvė, avokadas, svogūnu laiškai, tenkatsu, trumų ir yuzų padažas

MAKI

8 vnt. arba temaki 2 vnt.

TUNO YUZŲ

11.6

akame, yuzų koshu, avokadas, marinuoti svogūnai

AŠTRUS LAŠIŠOS

11

lašiša, agurkas, avokadas, aštrus padažas

GOMA IR KREVETĖS

salota, tigrinė krevetė, sudachi, sezamų padažas

11.6

KARŠTI MAKI

8 vnt.

KARŠTAS KRABO
16.5

snieginis krabas, avokadas, sūris, tobiko ikrai

KARŠTAS LAŠIŠOS
12.1

lašiša, avokadas, sūris, svogūnų laiškai, unagi padažas

KARŠTAS TEMPURA
13.8

lašiša, ITAME ungurys, avokadas, svogūnų laiškai, tobiko ikrai

VEGETARIŠKI / VEGANIŠKI MAKI

8 vnt. arba temaki 2 vnt.

KARŠTAS VEGANIŠKAS
11

agurkai, avokadas, shitake, chamlink padažas

VEGAN
10.5

tempuroje keptas tofu sūris, smidras, tenkatsu, chamlink padažas

GUNKAN

2 vnt.

AŠTRUS LAŠIŠOS
8.8

lašiša, aštrus padažas, shichimi pipirai

IKURA
11

lašišos ikrai, brandinta soja

TUNO

mėlynpelekis tunas, laiškinis svogūnas, wasabi brandinta soja

10.5
OTORO
11

mėlynpelekio tuno papilvė, brandinta soja

SNIEGINIO KRABO

snieginis krabas, kizami wasabi, tenkatsu, tobiko ikrai

11

NIGIRI

patiekiama su natūraliu imbieru, wasabi, brandinta soja (2 vnt.)

ESCOLAR

sviestažuvė, ponzu marinuoti svogūnai

7.7
SAKE
7.7

lašiša

AKAME
9.9

mėlynpelekis tunas

HAMACHI
9.9

japoninė seriolė, yuzu kosho

UNAGI
9.9

ITAMAE ungurys, sičuano pipirai

OTORO
13.2

wasabi, sashimi soja

SASHIMI

patiekiama su natūraliu imbieru, baltuoju ridiku, šefo marinuota lotuso šaknimi, brandinta soja (4 vnt.)

ESCOLAR
12.1

sviestažuvė

AKAME
13.2

mėlynpelekis tunas

SAKE
12.1

lašiša

HAMACHI
13.2

japoninė seriolė, yuzu kosho

OTORO
23.1

tuno papilvė, granuliuota soja

SRIUBOS

MISO
5

tofu, wakame, svogūnų laiškai

MISO SU GRYBAIS
5.5

wakame, egzotiniai grybai, svogūnų laiškai

MISO SU LAŠIŠA
6.1

wakame, lašiša, svogūnų laiškai

UŽKANDŽIAI

EDAMAME
5

garuose virtos sojos pupelės

AŠTRIOS EDAMAME
6.1

garuose virtos sojos pupelės, aštrus padažas

TIGRINĖS KREVETĖS TEMPUROJE

tempuroje keptos tigrinės krevetės, kimchi padažas

10.5
TRAŠKŪS KALMARAI
9.4

žalios citrinos lapai, čili pipirai, kimchi padažas

WAKAME SALOTOS
7.7
TUNO TARTAR
15.4

mango ir yuzu putėsis, shiso padažas, ryžių traškutis

agurkas, jelapeno padažas

HAMACHI TATAKI
14.3

japoninė seriolė, imbieras, trumai, yuzu

AKAME TATAKI
14.3

tunas, aji amarillo, sepijų rašalo tempura, svogūnų laiškai

DESERTAI

MOCHI LEDAI
3.3
PHILADELPHIA
10.5

deginta lašiša, sūris, salotos, tenkatsu, unagi padažas

TRAŠKUS LAŠIŠOS

marinuota lašiša, tenkatsu, sūrio traškutis, unagi padažas

10.5
TRAŠKUS TUNO
11

smulkintas akame, tenkatsu, sūrio traškutis, unagi padažas

MINKŠTAKIAUČIO KRABO
14.3

minkštakiautis krabas, marinuotas moliūgas, tobiko, kimchi sezamas

HAMACHI
14.9

japoninė seriolė, tenkatsu, yuzu kosho, shiso padažas

AKAME OTORO
18.7

tunas, tuno papilvė, wasabi, shiso lapas, svogūnų laiškai, sashimi soja

UNAGI
18.7

ungurys, shiso padažas, foegra, sezamas, hondashi