Karolis Narušis

Jo kelionė siekiant tobulumo suši meistrystėje prasidėjo Londone, garsiajame Michelin žvaigždę pelniusiame „Nobu“ restorane ir „Sushi Samba“. Ten jis įgijo preciziško maisto ruošimo paslapčių, kurios tapo jo profesijos pagrindu. Jis taip pat prisidėjo prie „Nobu“ pop-up restorano Sardinijoje įgyvendinimo, o Vilniuje buvo vienas iš pirmųjų azijietiškos virtuvės meniu kūrėjų „Bizarre“ restorane. Vėliau nusprendė praturtinti Lietuvos gastronominę sceną, atverdamas autentišką suši barą – „NARUSHI“. Šiuo metu K. Narušis iš "Narušio" sušio baro, persikėlė į "MOTIF" restoraną, kuriame šefas Karolis derins Azijos ir Europos skonius.

Sushi Galerija

Mūsų restorano švieži, meistriškai paruošti sušiai, sashimi ir tempura patiekalai.

a wooden table with black plates on it
a wooden table with black plates on it
a group of people in a kitchen preparing food
a group of people in a kitchen preparing food
dining table and chair set under four lighted pendant lamps
dining table and chair set under four lighted pendant lamps