Karolis Narušis
Jo kelionė siekiant tobulumo suši meistrystėje prasidėjo Londone, garsiajame Michelin žvaigždę pelniusiame „Nobu“ restorane ir „Sushi Samba“. Ten jis įgijo preciziško maisto ruošimo paslapčių, kurios tapo jo profesijos pagrindu. Jis taip pat prisidėjo prie „Nobu“ pop-up restorano Sardinijoje įgyvendinimo, o Vilniuje buvo vienas iš pirmųjų azijietiškos virtuvės meniu kūrėjų „Bizarre“ restorane. Vėliau nusprendė praturtinti Lietuvos gastronominę sceną, atverdamas autentišką suši barą – „NARUSHI“. Šiuo metu K. Narušis iš "Narušio" sušio baro, persikėlė į "MOTIF" restoraną, kuriame šefas Karolis derins Azijos ir Europos skonius.
Sushi Galerija
Mūsų restorano švieži, meistriškai paruošti sušiai, sashimi ir tempura patiekalai.